El Sant Julià de futbol sala enceta amb victòria el seu retorn a Primera Catalana

El Sant Julià de futbol sala va engegar els motors de la temporada 2023/24 aquest passat cap de setmana amb la primera jornada de Primera Catalana. Ho va fer amb una bona i treballada victòria a la pista dels Almogàvers de Sant Gregori, aconseguint així els tres punts en el seu retorn a la categoria.

Els verd-i-negres, amb un equip jove i molt renovat, van debutar amb un bon triomf i amb bones sensacions després del descens del curs passat. El seu nou entrenador, Adan Osuna, reconeix en una entrevista a Ràdio Sarrià que la victòria representa un orgull de club, ja que la majoria de jugadors són de la casa.

L’equip va suar de valent per emportar-se els tres punts, ja que els Almogàvers es van arribar a situar amb un 4-2 a favor poc abans del descans. Adan Osuna considera que, tot i estar intensos durant tot el partit, no van saber aprofitar les oportunitats creades durant la primera part i es van veure obligats a remuntar.

Els santjulianencs van millorar la seva efectivitat de cara a porteria en el segon temps i es van acabar emportant el partit amb el definitiu 5-7. Són declaracions d’Adan Osuna.

Martí Sasanedas i Ivan Goy, amb un doblet cadascú, Alex Ramon Telles, Izan Sánchez i Jordi Fernández van ser els golejadors del Sant Julià diumenge.

 

Imatge: Almogàvers Sant Gregori