El femení de la UES suma el segon empat consecutiu però continua invicte i líder (21-21)

El sènior femení de la Unió Esportiva Sarrià es resisteix a perdre aquest començament de temporada i dissabte va sumar la cinquena setmana seguida sense conèixer la derrota. Va empatar a casa, contra l’Handbol Molins, després d’un partit que s’havia posat molt complicat per a les sarrianenques.

De fet, el Molins va dominar el marcador durant gran part de l’enfrontament però la reacció final de la UES va permetre salvar un punt. A banda de mantenir l’invicte una jornada més, les blaves també van mantenir la primera posició amb aquest empat i allarguen així el seu bon moment.

De fet, l’equip dirigit per Jordi Ramos ja va acabar amb molt bones sensacions la temporada passada i les manté en aquest inici de curs. El president de la UES, Joan Llunell, ja reconeixia durant una entrevista a Ràdio Sarrià que l’equip femení avança “a passes agegantades”.

Les taurones es veuran les cares amb el Sant Cugat la setmana vinent buscant tornar al camí de la victòria i seguir una setmana més líders de Primera Catalana.

 

Imatge: UE Sarrià