El FC Sarrià visita Cornellà del Terri buscant mantenir la dinàmica positiva

El FC Sarrià es veurà les cares aquest cap de setmana amb el Cornellà del Terri amb l’objectiu clar de sumar una nova victòria. El conjunt de José Luis Cano i Kevin Mesa va acabar amb un gust agredolç l’empat contra l’Amer, en gran part, pel bon nivell de joc mostrat sobre el camp.

De fet, l’equip verd-i-blanc considera que el resultat final de 3-3 és injust i mereixien els tres punts. El director esportiu del FC Sarrià, José Luis Cano, creu que ambdós conjunts van brindar un molt bon partit de futbol i l’aficionat va poder gaudir, però ells no van marxar contents a casa.

Tot i l’empat, els sarrianencs es van mantenir a la quarta posició. Cano també afegeix que l’actuació de l’àrbitre no els va beneficiar amb l’última acció del partit, que els hagués pogut donar la victòria i col·locar-se tercers.

El Cornellà del Terri afronta el partit en un mal moment, ja que després de guanyar la primera jornada contra la Comacros no coneixen la victòria. Encadenen dues derrotes seguides en els dos últims partits i són onzens amb cinc punts.

El partit es jugarà demà dissabte a les cinc de la tarda al camp de futbol municipal de Cornellà.

 

Imatge: FC Sarrià