El FC Sarrià es sobreposa a les baixes i s’emporta els tres punts de Cornellà del Terri (1-3)

El FC Sarrià afrontava dissabte un partit complicat a Cornellà del Terri, en part per les baixes de jugadors importants que pateix l’equip. Així i tot, els verd-i-blancs van mostrar de nou una gran versió al municipal de Cornellà, en especial durant la primera meitat, i es van emportar els tres punts.

De fet, el partit ja estava sentenciat al descans amb el 0-3 dels sarrianencs, que el Cornellà només va poder maquillar amb un gol. El director esportiu del FC Sarrià, José Luis Cano, considera que tot i sortir una mica descol·locats van completar un molt bon partit, golejant el Cornellà al primer temps i administrant la diferència al segon.

L’equip té fins a nou baixes, algunes de jugadors titulars habituals, però es va saber sobreposar a aquesta problemàtica encadenant així el quart partit seguit sense perdre i firmant la tercera victòria en les últimes quatre jornades. José Luis Cano destaca un cop més l’actitud i la feina dels jugadors i reitera que estan “en la bona tònica”.

Víctor Alejo i Álvaro Esteban, amb un doblet, van ser els golejadors d’un Sarrià que continua a la quarta posició. Els verd-i-blancs jugaran de nou a domicili aquest cap de setmana, visitant la Garrotxa.

 

Imatge: FC Sarrià