Àlex Jaime continuarà al Kern Pharma la pròxima temporada

Àlex Jaime, ciclista sarrianenc de l’equip Kern Pharma, continuarà lligat al conjunt farmacèutic la temporada vinent. El corredor, amb contracte vigent amb l’equip, es mostra molt a gust amb el maillot verd i amb moltes ganes d’encetar la nova temporada ciclista a principis d’any.

A banda, l’equip valora la feina i la millora d’Àlex Jaime durant aquests tres anys com a ciclista professional. El sarrianenc anunciava ahir durant una entrevista al Sarrià en joc que no té intenció de marxar del Kern Pharma i fa una molt bona valoració de la seva estada a l’equip.

El balanç del curs passat és positiu però admet que té l’espineta de no haver guanyat la clàssica d’Arrabida, on va quedar segon. Jaime, tot i lamentar no haver aconseguit la victòria, valora la segona posició i reconeix que li agradaria tornar a córrer a Arrabida la pròxima temporada.

Àlex Jaime va acabar la temporada a començaments d’octubre però el mes vinent ja reprendrà la preparació per al nou curs ciclista que s’engega al gener.

 

Imatge: Àlex Jaime