Primera derrota de la temporada dels sèniors de la UES

A la sisena va arribar la vençuda. Els dos equips sèniors de la Unió Esportiva Sarrià van encadenar cinc setmanes seguides sense conèixer la derrota però la primera va arribar aquest cap de setmana. Tant el femení com el masculí no van poder sumar cap punt dels seus respectius partits, ambdós a domicili.

El femení va perdre els dos punts i el liderat de Primera Catalana amb una dolorosa derrota per 36-30 a la pista del Sant Cugat. De fet, les taurones encara no havien perdut en aquest inici de temporada però sumen ara la tercera jornada seguida sense guanyar, amb dos empats i la derrota de dissabte.

El masculí tampoc va poder treure res positiu de la seva visita a Sant Joan Despí i va tornar a Sarrià amb les mans buides. El conjunt de Sergi Baguer va competir durant els seixanta minuts un partit molt igualat però la moneda va caure de la banda dels locals i es van emportar el duel per un ajustat 34-33 tot i els tretze gols de Lluc Cabrera.

L’equip dirigit per Jordi Ramos descansa aquesta setmana, mentre el masculí torna a casa per enfrontar-se a La Salle Bonanova Atlètic.

 

Imatge: UE Sarrià