El FC Sarrià aixeca un 2-0 per salvar un punt de La Garrotxa (2-2)

El FC Sarrià visitava aquest dissabte l’Escola de futbol La Garrotxa amb l’objectiu d’aconseguir de nou els tres punts i mantenir-se a la part alta de la taula. Els verd-i-blancs no van assolir aquest objectiu però es van emportar un punt molt treballat després d’un partit que se’ls havia posat molt costa amunt.

Els garrotxins es van avançar a la primera meitat, a prop del descans, i van eixamplar la distància just després de la represa. El director esportiu del FC Sarrià, José Luis Cano, lamenta els errors comesos que van propiciar els dos gols dels locals i reconeix que, sobretot del 2-0, els va descol·locar.

Així i tot, el conjunt de La Rasa va treure de nou a seva actitud característica per aixecar partits i situacions adverses i va empatar a dos amb gols d’Álvaro Esteban i Víctor Alejo. José Luis Cano destaca la capacitat de l’equip per remuntar el partit i reconeix que, si haguessin despertat abans, s’haguessin emportat la victòria.

José Luis Cano dona valor al punt aconseguit després de veure’s 2-0 per sota en el marcador i felicita de nou els seus jugadors.

L’equip continua a la part alta de la taula, quart classificat, i encadena el cinquè partit seguit sense perdre. Torna a casa aquest dissabte després de dos partits a fora per enfrontar-se al Sant Privat d’en Bas.

 

Imatge: FC Sarrià