El Sant Julià futbol de sala es refà amb una bona victòria contra el Porqueres (3-2)

El Sant Julià de futbol sala es va retrobar diumenge a casa amb la victòria després d’encaixar la primera derrota del curs la setmana passada a Vilafant. Va emportar-se els tres punts gràcies a una bona actuació en línies generals de l’equip, en especial a la segona meitat.

De fet, el partit no es va decidir fins el segon temps després de marxar al descans amb 0-0 en el marcador. L’entrenador del Sant Julià, Adan Osuna, reconeix que el Porqueres va ser un rival complicat d’atacar, sobretot a l’hora de generar perill, ja que defensaven enrere i esperaven les seves oportunitats.

A la represa la pel·lícula va canviar i el Sant Julià es va avançar en el marcador fins a col·locar el 3-0. Adan Osuna considera que van saber aprofitar les ocasions durant aquest tram del partit i les debilitats del Porqueres per gairebé sentenciar el duel.

Els del Pla de l’Estany van retallar distàncies i van donar emoció al partit amb el 3-2, però no van aconseguir l’empat i els tres punts es van quedar a Sant Julià de Ramis. Ho explica Adan Osuna.

Ruben Molas i Martí Sasanedas, amb un doblet, van ser els golejadors santjulianencs diumenge que van servir per col·locar el seu equip quart a la taula, amb nou punts.

 

Imatge: EFS Sant Julià de Ramis