Pere Arnau, “molt content” pel protagonisme de les primeres setmanes al Granollers

El sarrianenc Pere Arnau va encetar fa unes setmanes una nova aventura a la màxima categoria estatal d’handbol fitxant pel Granollers, un dels millors equips del panorama. El lateral ha arribat amb bon peu al Vallès Oriental, completant bones actuacions en els primers partits disputats.

De fet, el balanç de Pere Arnau d’aquestes primeres jornades i partits amb el Granollers és molt positiu i es mostra molt content pel nivell mostrat. El jugador va passar pel Sarrià en joc de Ràdio Sarrià la setmana passada i va reconèixer també que no esperava el protagonisme que té.

Arnau reconeix que, quan va tornar a la UES, ja hi havia contactes amb el Granollers però encara no s’havien concretat. Llavors, una lesió d’un actual company del sarrianenc va fer reprendre les negociacions i van acabar arribant a bon port. Són declaracions de Pere Arnau.

El contracte és només d’una temporada, l’actual 2023/24. El lateral explica que va ser una decisió mútua i que, en cas que les coses vagin bé durant tot aquest curs, ja s’asseuran a parlar d’una possible continuïtat.

Pere Arnau ha anotat tretze gols en sis jornades en aquest començament d’ASOBAL, i ha repartit dotze assistències.

 

Imatge: Handbol Granollers