La UES visita La Salle Montcada per mantenir-se a la batalla de les primeres places

La Unió Esportiva Sarrià torna a jugar fora de casa aquest cap de setmana visitant la pista de La Salle Montcada. Els taurons, actuals tercers classificats del grup, necessiten els dos punts per continuar a la part alta de la taula i per desfer la mala dinàmica lluny de Sarrià de dos partits seguits perduts.

De fet, els sarrianencs compten els seus duels per victòries a casa, allargant la bona dinàmica davant la seva gent la setmana passada contra el Palautordera. El segon entrenador de la UES, Albert Pijoan, considera que la dificultat del partit va ser com atacar la defensa rival, molt oberta.

La Salle Montcada arriba al partit en tretzena posició i després de perdre dos partits consecutius. El conjunt de Josep Espar buscarà aprofitar el seu mal moment per emportar-se de nou els dos punts i mantenir la dinàmica guanyadora. Són declaracions d’Albert Pijoan després de l’última victòria.

El partit es jugarà demà dissabte a un quart de nou del vespre al pavelló municipal Miquel Poblet, de Montcada i Reixac.

 

Imatge: UE Sarrià