El FC Sarrià no té el dia i encaixa un ‘set’ a Les Preses (6-2)

El FC Sarrià va rebre ahir una dura derrota al camp de Les Preses, a la Garrotxa. El conjunt de La Rasa afrontava el matx en un bon moment de forma, encadenant sis partits seguits sense perdre i mostrant una bona imatge contra rivals de la part alta de la taula, però no van poder mantenir aquesta dinàmica.

Tot i avançar-se en el marcador, van topar amb un rival superior i que va emportar-se els tres punts de forma justa. El director esportiu del FC Sarrià, José Luis Cano, considera que la derrota per 6-2 és “dura” però “justa” i cal aprendre dels errors comesos ahir a Les Preses.

El partit va marxar al descans amb 2-1, encara amb el partit viu, però a la segona meitat les errades van condemnar al Sarrià fins a la golejada final. José Luis Cano afegeix que la confiança en l’equip és total, cal passar pàgina i centrar-se en les pròximes jornades seguint a la mateixa línia de treball.

De fet, Cano es mostra convençut que els jugadors sabran aixecar-se d’aquesta dura desfeta i tenen una oportunitat d’or per fer-ho, dissabte contra el líder.

Els sarrianencs cauen fins la cinquena posició de la taula amb la derrota i es veurà les cares amb l’Abadessenc aquest cap de setmana al camp d’esports Antonio Moratalla de Sarrià de Ter.

 

Imatge: FC Sarrià