El Sant Julià cau als penals contra el Vilafant i queda fora de la Copa Girona (2-2)

El Sant Julià de futbol sala s’estrenava ahir a la Copa Girona d’aquesta temporada al pavelló municipal Joel González, de Vilafant. Ho va fer contra el filial del Vilafant, equip de Segona Catalana, qui va eliminar els verd-i-negres a la tanda de penals després d’acabar el partit en empat.

El doble d’Abdel Jouga no va ser suficient per a passar a la següent fase de la copa i el Sant Julià queda fora a les primeres de canvi. El seu entrenador, Adan Osuna, treu ferro a l’eliminació i reconeix que és habitual en aquesta competició, també per la motivació extra dels equip de categories inferiors.

Els santjulianencs van completar una bona primera part, marxant al descans amb 0-2 a favor, però es van acabar relaxant. Adan Osuna creu que també hi va haver una falta de motivació per part de l’equip pel fet de ser un partit de copa i no de lliga. 

El partit va acabar 2-2 i, a la tanda de penals, la veterania dels jugadors del Vilafant es va imposar a la joventut del Sant Julià. Xavi Tarrés, porter verd-i-negre, va aturar dos penals dels set llançats, però no va ser suficient. Són declaracions d’Adan Osuna.

El pròxim partit del Sant Julià serà aquest cap de setmana, de nou de Primera Catalana, contra el Malgrat B.

 

Imatge: EFS Sant Julià de Ramis