El Sarrià treu l’orgull per salvar un punt de la seva visita a Camprodon (3-3)

El FC Sarrià va tornar a puntuar aquest cap de setmana després de dues jornades seguides sense fer-ho. Va ser al camp del Camprodon, després d’un partit que es va tornar a posar molt costa amunt pels verd-i-blancs, però aquest cop van aconseguir donar la volta a la situació per salvar un empat.

Els de La Rasa van sortir desubicats al terreny de joc, completant una primera part i en especial uns trenta minuts inicials fluixos. El director esportiu del FC Sarrià, José Luis Cano, reconeix que l’equip no es va trobar còmode al municipal de Camprodon durant la primera mitja hora de partit.

El duel va marxar al descans amb 1-0 favorable als locals, que el Sarrià va aconseguir empatar a la represa però dues accions seguides del Camprodon van situar un complicat 3-1. José Luis Cano destaca la gran reacció del seu equip que va tornar a treure l’orgull per remuntar i empatar a tres.

Els sarrianencs trenquen així la mala ratxa de dues derrotes seguides amb aquest treballat empat. Cano destaca de nou l’entrega dels jugadors i repeteix que cal continuar en la mateixa línia de treball per recuperar posicions i tornar a estar on mereix l’equip. 

Els gols d’Izan Castaño, Angel Maradiaga i Víctor Alejo van donar el punt al Sarrià, que puja fins la sisena posició. Els verd-i-blancs es veuran les cares amb el Besalú aquesta setmana, al municipal Antonio Moratalla.

 

Imatge: UE Camprodon