El cap de setmana deixa la victòria del femení i la derrota del masculí de la UES

Els sèniors de la Unió Esportiva Sarrià van disputar aquest cap de setmana una nova jornada de les seves respectives categories, amb un resultat diferent. El femení va tornar al camí de la victòria després de dues setmanes a la pista del Perelló, mentre el masculí va perdre a la pista del colíder, el Castelldefels.

El conjunt dirigit per Jordi Ramos comptava amb només una victòria en els últims sis partits de lliga i es va refer d’aquesta mala dinàmica amb un bon triomf al Perelló. Va dominar el partit amb solvència, superant les del Baix Ebre amb el 17-27 definitiu i aconseguint així la primera victòria a domicili des del 24 de setembre.

Els de Sergi Baguer, per altra banda, no van tenir la mateixa sort i van caure a la pista del Castelldefels, segon classificat de la taula empatat a punts amb el primer. El marcador final de 32-24 demostra la superioritat dels locals, que no van donar opció a la UES i es van emportar els dos punts.

Ambdós conjunts es mantenen a la meitat alta de les seves respectives classificacions, de Primera i Segona Catalana. Jugaran a casa, el femení contra l’Ascó i el masculí contra el Maresme Llavaneres.

 

Imatge: UE Sarrià