El Sant Julià allarga la bona ratxa amb la cinquena victòria seguida a Maçanet (2-3)

El Sant Julià de futbol sala va com un coet a Primera Catalana i va sumar diumenge la cinquena victòria consecutiva a Maçanet de la Selva. El Rayo Maçanet, tot i no posar les coses fàcils, va acabar cedint davant el potencial ofensiu d’uns verd-i-negres que es mantenen a la segona posició.

El Sant Julià va entrar bé al partit, dominant el joc i el marcador col·locant un 0-2 abans del quart d’hora de partit. El seu entrenador, Adan Osuna, considera que van completar uns bons quinze minuts, però el tram final de la primera meitat van pagar cares dues errades que el Rayo Maçanet va aprofitar per empatar.

Així i tot, l’equip es va refer a la represa situant-se de nou per davant amb el 2-3, que acabaria sent definitiu. Adan Osuna reconeix que van acabar patint per emportar-se els tres punts, en gran part, per no haver materialitzat les oportunitats que van tenir durant la segona meitat.

Osuna dona molta importància a la victòria, la cinquena seguida, que els permet mantenir el bon estat de joc i resultats. Són declaracions del tècnic santjulianenc.

Ivan Goy i Abdel Jouga, amb un doblet, van ser els golejadors verd-i-negres diumenge, que mantenen l’equip a tres punts del líder, el Sils.

 

Imatge: EFS Sant Julià de Ramis