Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El FC Sarrià apunta a millorar l’scouting de cara a la temporada vinent

El FC Sarrià apunta a millorar l’scouting de cara a la temporada vinent

El FC Sarrià va encetar la temporada 2023/24 recollint els fruits dels bons resultats del curs anterior, amb la consecució d’alguns ascensos. La valoració és molt positiva, tot i algunes lesions de jugadors de diferents categories i algunes mancances a nivell estructural del club, com el sistema de scouting.

El coordinador del club, Luis Aused, va passar ahir pels micròfons de Ràdio Sarrià amb el Sarrià en joc. Va reconèixer que la feina és molt bona, però aquest curs s’han adonat de la mancança que significa no comptar amb un equip de scouting per fitxar jugadors específics pels seus equips.

L’inici de temporada és positiu a nivell general i els equips mantenen la metodologia i la idea de joc que impulsa el club. Luis Aused es mostra satisfet per la imatge que donen els diferents equips verd-i-blancs i afegeix que, tot i aquesta mancança de l’scouting, seguiran treballant de la mateixa manera.

Pel que fa al primer equip, des del club reconeixen que les lesions estan penalitzant molt el seu rendiment en aquest primer trimestre de temporada però són optimistes de cara als pròxims mesos.

 

Imatge: FC Sarrià