El FC Sarrià cau a Sant Joan Les Fonts i allarga la seva mala ratxa (4-3)

El FC Sarrià tenia aquest cap de setmana una bona oportunitat per trencar la seva mala dinàmica visitant el Sant Joan Les Fonts. L’equip, però, no la va poder aprofitar i va encaixar una nova derrota, en aquest cas per la mínima, la tercera en les últimes cinc jornades.

Els verd-i-blancs van entrar amb mal peu al partit, veient com el Santjoanenc es col·locava amb un 2-0 a favor. El director esportiu del FC Sarrià, José Luis Cano, creu que el fet de trobar-se per sota en el marcador durant tantes setmanes consecutives afecta l’equip a nivell mental.

Els sarrianencs, tot i retallar distàncies fins a tres ocasions, no va poder salvar cap punt dissabte amb el 4-3 definitiu. Encadenen així el cinquè partit seguit sense guanyar i es troben en el pitjor moment a nivell de resultats d’aquesta temporada. Són declaracions de José Luis Cano.

Cano afegeix que l’aturada de Nadal els ha de servir per retrobar-se amb les bones sensacions i tornar a situar-se a la meitat alta de la taula.

Gerard Romagós, amb dues dianes, i Ángel Maradiaga van ser els golejadors del Sarrià dissabte, que es manté novè classificat.

 

Imatge: CP Santjoanenc