La nova junta de la Unió Esportiva Sarrià encapçalada per Joan Llunell pren el relleu

El president de la nova junta, Joan Llunell diu que són un grup de companys, exjugadors i d'altres amics i que "Un dels objectius en aquests sis anys pujar el primer equip a plata i el femeni a lliga catalana i la resta d'equips a la màxima categoria", segons Llunell "es necessitaran bons entrenadors i es formaran amb el director tècnic, Josep Espar juntament amb els coordinadors".

Segons explica el vicepresident, Jordi Paretas, el club estarà estructurat en cinc grans àrees de treball: Àrea Esportiva, Àrea Econòmica, Àrea de Material, Àrea Social i Àrea d'equipaments i codi intern. Dins l'Àrea esportiva que serà el gran cavall de batalla de la nova junta, hi haurà Albert Viñolas, Guillem Mallola i Dani Casas. Com a Director esportiu Josep Espar que també entrenarà el primer equip del Sarrià, com a coordinadors en Víctor Espeso de competició i Guillem Torres en l'apartat de formació.

A l'Àrea econòmica Sílvia Vilanova, José Arroyo i Xavier Sors. A l'Àrea de Material en Jaume Portulas i la Maria Albarracín. A l'Àrea Social la Cristina Capell, la Lídia Bonilla i en Dani Casas I en l'Àrea d'equipaments i codi intern en Julià Triguero i Jordi Paretas.