Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Montse Soria es torna a presentar a les eleccions “per continuar i acabar projectes que han començat”

Montse Soria es torna a presentar a les eleccions “per continuar i acabar projectes que han començat”

Esquerra Republicana de Sarrià de Ter va presentar fa unes setmanes la llista electoral de cara als comicis municipals de finals del mes de maig. Només repeteixen dos membres de l’actual equip de govern: l’alcalde Narcís Fajula i la regidora de Dona i Igualtat, Benestar Animal, Joventut, Transparència i Participació ciutadana, Montse Soria.

La regidora va entrar a mitja legislatura, substituint Raquel Sala, i repeteix així a les llistes del partit amb la intenció de mantenir el càrrec. Soria es veu amb ganes de continuar a l’Ajuntament després d’aquest “tastet” de dos anys i creu que s’està fent bona feina des del consistori.

La regidora, durant el programa especial de Ràdio Sarrià pel Dia de la Dona Treballadora, va posar en valor la tasca duta a terme a les seves àrees, en especial la de Dona i Igualtat i la de Joventut amb el futur local jove de Sarrià de Ter, entre d’altres accions. Són declaracions de Montse Soria.

Jordi Estefanell, Josep Maria Santiago, Encarna Jiménez i Desi Arasa, els altres regidors de l’equip de govern, no repetiran a la llista d’ERC després de dues legislatures.