Joan Manel Cadenas, candidat de Junts per Sant Julià de Ramis i Medinyà

Junts per Catalunya a Sant Julià de Ramis i Medinyà ja té candidat per les eleccions municipals del mes de maig. Els afiliats del partit han donat suport unànime a Joan Manel Cadenas com a nou cap de llista, que agafa el relleu de l’actual regidor i portaveu Josep Arbat.

Joan Manel Cadenas, nascut el 1963, és enginyer de camins, canals i ports, conseller delegat d’una PIME amb gairebé cent anys d’història i amb experiència laboral internacional liderant grups de persones. El candidat anuncia que es presenta perquè creu que la gestió municipal és millorable i el municipi necessita un canvi.

Junts per Catalunya compta ara amb tres regidors a l’Ajuntament (dels 11 totals) i està a l’oposició. Joan Manel Cadenas creu que des de l’administració pública no s’aprofita prou la ubicació de Sant Julià de Ramis i Medinyà i la proximitat amb Girona, per exemple, per atreure empreses privades al municipi.

Per últim, Cadenas també posa el focus en la problemàtica del canvi climàtic i com revertir-lo des dels ajuntaments.

D’aquesta manera, els tres partits que formen l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà (ERC, Junts i PSC) ja han anunciat els seus candidats.

 

Imatge: Junts per Catalunya Sant Julià de Ramis i Medinyà