Junts per Sarrià tanca una legislatura difícil però “enriquidora” i “d’aprenentatge”

Junts per Sarrià tanca aquest mes de maig la seva primera legislatura amb representació a l’Ajuntament de Sarrià de Ter, després de presentar-se com a nou projecte a les eleccions del 2019. Narcís Farroni, el seu portaveu i únic regidor, fa un bon balanç d’aquests quatre anys com a membre de l’oposició.

Farroni va passar per Ràdio Sarrià encetant el cicle d’entrevistes de precampanya als diferents portaveus dels grups municipals del consistori de Sarrià de Ter. El regidor de Junts creu que aquests quatre anys han estat “enriquidors” a nivell personal i han servit d’aprenentatge per a la seva carrera política.

A més, Farroni es mostra satisfet de la feina duta a terme des del partit, tot i les complicacions evidents com són el Glòria i, sobretot, la pandèmia de Covid-19. El portaveu de Junts també posa en valor la “feina bruta” dels membres del grup durant aquesta legislatura.

A nivell municipal, des de Junts consideren que el poble està “en stand-by” i confien que aquesta dinàmica es reverteixi durant els pròxims anys.