Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Relleu a la secretaria de l’Ajuntament de Sarrià de Ter

Relleu a la secretaria de l’Ajuntament de Sarrià de Ter

L’Ajuntament de Sarrià de Ter celebrarà dimecres vinent el ple municipal ordinari del mes d’abril i ho farà amb una novetat important. El fins ara secretari del consistori, Isidre Llucià, es jubila i ja no ocuparà el seu lloc habitual dels últims set anys a l’Ajuntament de Sarrià després de trepitjar diferents ajuntaments del territori.

El substitut accidental serà Erik Sureda, qui s’encarregarà de les funcions de secretari interventor mentre no arribi el definitiu. La seva contractació com a funcionari de carrera va ser criticada per l’oposició en el seu moment ja que consideren que no es va seguir el procediment indicat. Són declaracions d’Irene Iglésias, regidora del PAS.

El PSC també va denunciar que aquesta contractació no estava prevista en el pressupost municipal del 2022. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, considera que sí que estava prevista en el capítol corresponent i no es va haver de fer cap despesa extra per aquest aspecte.

A més, Fajula també reconeixia durant una entrevista a Ràdio Sarrià que la situació era “d’urgència” i s’havia d’aprofitar l’oportunitat.

El ple del mes d’abril arriba després de no celebrar-ne cap durant el març, ja que no hi havia suficients punts per completar l’ordre del dia.