El PAS refusa participar a les entrevistes de campanya de Ràdio Sarrià

Poble Actiu Sarrià de Ter va anunciar ahir que manté la seva postura respecte la ràdio municipal de Sarrià i no participarà a les entrevistes de final de mandat ni tampoc a les de campanya electoral. El grup, després de debatre el tema per assemblea, es manté ferm en la decisió presa el 2019 i serà l’únic partit que no hi participarà.

El PAS va fer públic un comunicat reiterant la seva posició contrària a la ràdio privatitzada i amb la voluntat de retornar la gestió a l’entitat Ona Sarrià. Creuen que la decisió de l’equip de govern va ser “unilateral i de forma absolutament injustificada” i, tal com van anunciar fa uns mesos, decidiran el seu paper envers la ràdio després de les eleccions.

Tot i no participar en el cicle d’entrevistes de campanya electoral, el partit serà present en el debat que organitza Ràdio Sarrià durant la mateixa setmana de les eleccions, encara amb dia i hora per confirmar. De moment, ja s’han iniciat les entrevistes de balanç d’aquests quatre anys de mandat, amb el portaveu de Junts per Sarrià, Narcís Farroni, i demà divendres serà el torn de Quim Rodríguez, del PSC.

De fet, el PSC tampoc col·laborava amb Ràdio Sarrià fins fa poc més d’un any, quan va decidir reprendre la participació a l’emissora municipal de Sarrià de Ter.

 

Imatge: PAS