L’Ajuntament de Sarrià de Ter acomiada la legislatura amb l’últim ple ordinari

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va celebrar ahir l’últim ple municipal ordinari de la legislatura encetada el 2019. Es van aprovar tots els punts de l’ordre del dia sotmesos a votació i es va donar compte de la liquidació del pressupost del 2022, abans d’anunciar que es celebrarà un últim ple extraordinari durant el mes de maig.

Els regidors presents van coincidir en agrair el treball i el tracte dels diferents grups municipals durant aquests quatre anys. El portaveu de Junts per Sarrià, Narcís Farroni, va destacar l’acollida de tots els membres del ple des del primer moment i considera “un honor” haver compartit amb ells aquests quatre anys.

Farroni també va voler tenir unes paraules d'agraïment als treballadors municipals també pel tracte però també per la professionalitat mostrada en tot moment durant aquests quatre anys i davant les peticions dels diferents partits.

Estela López, regidora del PSC, es va adherir a aquestes paraules agraint en especial als regidors que no continuaran a la pròxima legislatura.

El ple d’ahir va el primer d’Èrik Sureda com a secretari accidental de l’Ajuntament, substituint així Isidre Llucià després de jubilar-se. Llucià va rebre també les paraules de reconeixement de l’alcalde, Narcís Fajula, i l’aplaudiment de la resta de membres del ple.