Quatre candidatures a les eleccions municipals de Sarrià de Ter

El Butlletí Oficial de la Demarcació de Girona va publicar ahir les candidatures oficials a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Sarrià de Ter tindrà quatre llistes electorals, una menys que el 2019, ja que Ciutadans no es presenta i els altres quatre partits repeteixen.

L’actual regidor del partit a l’Ajuntament, Enric Porcar, es presenta com a número 2 a la llista per Girona, just per darrere de Camino Fernández. Ciutadans va aconseguir 191 vots a les passades eleccions municipals a Sarrià de Ter, aconseguint així la representació d’un regidor qui va començar ocupant Maria Pau García abans de donar el relleu a Porcar al començament de la legislatura.

Pel que fa a les altres candidatures, no hi ha cap sorpresa ni tampoc cap novetat d’última hora. Narcís Fajula i Montse Soria encapçalen la llista d’Esquerra Republicana, Isaac Ramió i Mònica Aymerich la de Poble Actiu Sarrià de Ter, Quim Rodríguez i Estela López la del PSC, i Narcís Farroni i Maria del Mar Rodríguez la de Junts.

Entre el 29 d’abril i el 3 de maig es celebrarà el sorteig de les meses electorals, i es notificarà a les persones fins a tres dies després.