ERC defensa que Sarrià de Ter “ha madurat” durant aquests quatre anys

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sarrià de Ter, qui ha format l’equip de govern de la legislatura que acaba, va passar divendres per Ràdio Sarrià a mode de balanç d’aquests últims quatre anys. Consideren que ha estat un mandat molt complicat per la gestió de la pandèmia però, així i tot, es poden extreure punts positius.

El seu portaveu i actual alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, considera que el municipi ha crescut i la seva població ha canviat respecte del 2019. A més, creu que Sarrià “ha madurat” durant aquests quatre anys, per culpa de la pandèmia de Covid, que ha trastocat també els projectes municipals.

A nivell de partit, ERC considera que ha suposat un mandat de transformació del seu equip. Narcís Fajula recorda que el partit canvia els seus regidors cada vuit anys i ara, dues legislatures després, tornen a renovar els primers membres de la llista que han ocupat càrrecs de l’equip de govern en els darrers dos mandats.

Fajula també considera que el fet de governar en minoria els ha obligat a canviar la manera de governar i han tingut més en compte el punt de vista dels partits de l’oposició.