Ciutadans no es presenta a Sarrià per no haver trobat un candidat “potent” i “del municipi”

Ciutadans està vivint els últims dies a l’Ajuntament de Sarrià de Ter, ja que no es presenten a les eleccions municipals de finals de mes. L’agrupació s’acomiada així del consistori després de quatre anys amb representació, ja que els 191 vots aconseguits el 2019 van significar un regidor.

Mari Pau García havia de ser la representant del partit, però va acabar assumint el càrrec Enric Porcar. L’encara portaveu de Ciutadans Sarrià de Ter explica a una entrevista a Ràdio Sarrià que van decidir no fer llista per un tema de “conscienciació”, ja que no tenien un candidat potent.

Tot i no presentar-se Porcar reconeix que alguna agrupació de Sarrià li va proposar anar a la seva llista electoral “en un context distès”. A més, el partit prioritza que el seu candidat sigui del municipi on es fa la llista electoral i, per aquest motiu, Enric Porcar va de número dos a la candidatura de Ciutadans a Girona. 

El balanç d’aquesta legislatura a l’Ajuntament Sarrià de Ter, però, és positiu per part de Ciutadans i del seu portaveu.