Comença la campanya electoral de cara a les eleccions municipals

Aquest divendres 12 de maig s’enceta ja de forma oficial la campanya electoral de cara als comicis municipals de final de maig. Els partits de Sarrià de Ter i també d’arreu del país han presentat les seves candidatures en els últims mesos i també han començat a organitzar actes electorals per donar a conèixer el seu programa.

La mitjanit marca l’inici del període de campanya, que s’acabarà el divendres 26 de maig. El dia després és l’habitual jornada de reflexió i el diumenge 28 els ciutadans estan citats a les urnes per escollir els alcaldes o alcaldesses de la pròxima legislatura, que s’allargarà fins el 2027.

A Sarrià de Ter, són quatre els partits que es presenten a les eleccions: Esquerra Republicana, amb Narcís Fajula al capdavant, Poble Actiu Sarrià de Ter, amb Isaac Ramió, el PSC, amb Quim Rodríguez i Junts per Sarrià, amb Narcís Farroni. Tots aquests ja han dut a terme la presentació oficial de les seves respectives candidatures.

Durant aquesta campanya electoral, Ràdio Sarrià en farà un seguiment especial amb entrevistes als candidats a excepció del PAS, per decisió del partit, i també es celebrarà un debat electoral durant la mateixa setmana de les eleccions, aquí sí amb els quatre caps de llista.