Ràdio Sarrià enceta un seguiment especial de les eleccions municipals

El passat divendres 12 de maig, a la mitjanit, es va engegar la campanya electoral de cara als comicis municipals de finals de mes. Ràdio Sarrià ha preparat un seguiment especial d’aquest període, que s’acaba el divendres 26 de maig, així com de la jornada i els resultats de les eleccions de dia 28.

Demà dimarts s’encetarà el cicle d’entrevistes als candidats a l’alcaldia de Sarrià de Ter amb Narcís Farroni, cap de llista de Junts per Sarrià. Quim Rodríguez, alcaldable del PSC, serà el següent en passar pels micròfons de l’emissora municipal i Narcís Fajula, d’ERC, posarà el punt final. Poble Actiu Sarrià de Ter va decidir no participar en aquest cicle i no es durà a terme l’entrevista amb Isaac Ramió.

Així i tot, el PAS i Ramió sí que seran presents en el debat electoral organitzat per Ràdio Sarrià el dimarts 23 de maig a les vuit del vespre a la sala gran del Coro, a la placeta de la Font. Així com el PAS, també hi seran presents els caps de llista dels altres tres partits que es presenten a les eleccions a Sarrià de Ter en un format consensuat amb tots ells.

A més, es farà un programa especial en directe conjunt amb Girona durant la nit del diumenge 28 de maig. I, durant tot el dia, es farà un seguiment a través de les xarxes socials amb les dades de participació, els moments de votació dels diferents candidats i les primeres reaccions als col·legis i seus electorals.