Junts per Sarrià aposta per reinventar la policia municipal de Sarrià de Ter

El candidat de Junts per Sarrià, Narcís Farroni, va passar pels micròfons de Ràdio Sarrià ahir per encetar les entrevistes de campanya electoral a l’emissora municipal. Farroni va explicar i detallar les propostes del seu partit recollides en el programa electoral, de les quals destaca la remodelació de la policia local.

Des de Junts consideren que la gestió en el departament de seguretat del municipi és insuficient durant aquest últim mandat. Per aquest motiu, Narcís Farroni aposta per remodelar l’àrea i el cos de policia local per tal de garantir una major i millor seguretat a la ciutadania de Sarrià de Ter.

El programa de Junts posa el focus en el servei a les persones com a eix vertebrador de la gestió municipal. Farroni considera que s’ha d’invertir més en els departaments d’aquest àmbit, així com a les entitats, associacions, clubs i comunitats del municipi.

El cap de llista de Junts també va posar sobre la taula el tema de la mobilitat, amb la intenció de millorar i modernitzar la flota d’autobusos, així com l’estat i la senyalització de les marquesines.

Farroni assegura que el primer que faria com a alcalde de Sarrià de Ter és reunir-se amb la resta de partits, per treballar de forma conjunta i buscant sempre el major consens possible.