El PSC de Sarrià de Ter vol una relació amb Girona “totalment diferent”

Ràdio Sarrià continua amb el seguiment especial de les eleccions municipals de Sarrià de Ter i ahir dijous va ser el torn de l’entrevista al candidat del PSC, Quim Rodríguez. El fins ara regidor de l’Ajuntament es torna a presentar al capdavant de la llista dels socialistes i ho fa amb la voluntat de canviar diferents aspectes del municipi.

Un d’ells és la relació amb els municipis veïns, en especial amb Girona i el seu Ajuntament. L’alcaldable del PSC, Quim Rodríguez, aposta per una relació “totalment diferent” a l’actual i creu que reunir-se amb membres dels consistoris dels municipis de l’entorn no és suficient per a solventar els problemes d’una àrea metropolitana.

Des del PSC volen una espècie de consorci de la zona urbana que envolta Girona, amb uns paràmetres més fixes i amb una major capacitat de decisió per Sarrià de Ter. Són declaracions de Quim Rodríguez.

Els eixos principals del programa del PSC de Sarrià de Ter són quatre: ajudar les persones i els col·lectius que més ho necessiten, millorar les condicions ambientals, humanitzar l’espai urbà i acompanyar les entitats i associacions ciutadanes. Quim Rodríguez detalla el primer punt.

Una de les propostes del PSC pel que fa a urbanisme però que també engloba medi ambient és la pacificació de la Nacional II.