Ràdio Sarrià celebra avui el debat electoral amb els quatre candidats de Sarrià de Ter

La sala gran d’El Coro, de Sarrià de Ter, acollirà aquest vespre el debat electoral entre els quatre candidats a l’alcaldia del poble a les eleccions de diumenge. Ràdio Sarrià és l’organitzadora de l’acte, que tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja i tractarà els principals àmbits del municipi.

Comptarà amb la participació de tots els caps de llista: Narcís Fajula, d’Esquerra Republicana; Isaac Ramió, de Poble Actiu Sarrià de Ter; Quim Rodríguez, del PSC; i Narcís Farroni, de Junts. El PAS va decidir no participar a les entrevistes de final de mandat ni tampoc a la de campanya electoral, que s’acaben avui amb el candidat d’ERC, però sí que serà present al debat d’aquest vespre.

Pel que fa al format del debat, es va consensuar amb els diferents candidats i es tractaran cinc blocs, amb dues rondes d’intervenció per a cada participant més una tercera en cas d’al·lusions. S’acabarà, tal com és habitual, amb una intervenció final de cada cap de llista destinada a demanar el vot per al seu partit.

Es podrà seguir a partir de les vuit del vespre en directe a través del 87.6 de l’FM o al web www.radiosarria.cat/directe-radiosarria o bé de manera presencial, ja que serà obert al públic.