Gran èxit del debat electoral organitzat per Ràdio Sarrià

La sala gran d’El Coro de Sarrià de Ter es va omplir ahir de gom a gom per rebre el debat electoral organitzat per Ràdio Sarrià, que va comptar amb la presència i participació dels quatre candidats a l’alcaldia del poble. El debat va durar al voltant d’una hora i tres quarts i es van tractar els principals temes d’actualitat i de futur de Sarrià de Ter.

Una setantena de persones van assistir-hi de forma presencial, més enllà de la gent que va seguir el debat en directe per la ràdio o bé dels que l’escolten en diferit. Els blocs a debat van ser “Mobilitat i habitatge”, “Promoció econòmica i desenvolupament local”, Gestió d’equipaments i serveis municipals”, “Medi ambient” i “Model de poble: el Sarrià del futur”.

Després d’exposar les propostes de cada partit relatives a cada àmbit, els candidats van tenir un últim minut per demanar el vot, tal com és habitual. Va encetar aquesta última intervenció Isaac Ramió, candidat de Poble Actiu Sarrià de Ter, defensant l’associacionisme del poble.

Quim Rodríguez, cap de llista del PSC de Sarrià de Ter, va tenir paraules d’agraïment per a l’equip que té al darrere i de rebuig per a les “manifestacions sectàries de qualsevol tipus”.

Narcís Farroni, candidat de Junts per Sarrià, més enllà de demanar el vot, va demanar una elevada participació a les urnes aquest diumenge i espera “que guanyi la democràcia”.

 

I per acabar, Narcís Fajula, cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sarrià de Ter, va demanar de nou la confiança per ser reelegit com a alcalde del municipi.

Les primeres valoracions, tant dels candidats participants com també de la ràdio municipal, són molt positives i creuen que va funcionar molt bé.