El jovent, l’educació, l’acció social i els serveis municipals, les prioritats d’ERC de Sarrià de Ter

Esquerra Republicana de Catalunya de Sarrià de Ter va ser el primer partit del municipi que va anunciar el seu cap de llista, ja fa més d’un any. Narcís Fajula repeteix al capdavant de la candidatura del grup i es mostra amb ganes i confiat de cara a continuar també al capdavant de l’Ajuntament com a alcalde.

El candidat va passar dimarts pels micròfons de Ràdio Sarrià tancant el cicle d’entrevistes de campanya i va exposar els principals eixos del seu programa electoral. Fajula posa sobre la taula les prioritats pel que fa a la població jove del poble i les mesures dins de l’acció social.

A banda, des d’ERC també consideren que els serveis, equipaments i infraestructures municipals necessiten una millora general i, fins i tot, construir-ne de noves. Són declaracions de Narcís Fajula.

La cultura i sobretot l’educació és un dels punts centrals del projecte d’ERC d’aquests anys que volen mantenir més enllà del 28 de maig. El candidat republicà considera que l’Educació 360 ha de ser el següent pas en el món escolar del poble, un cop s’han consolidat ja els centres educatius amb l’arribada de l’Institut.

Des del partit consideren que la feina feta durant aquests anys ha estat molt bona i s’ha de seguir pel mateix camí el pròxim mandat.