Isaac Ramió serà el nou alcalde de Sarrià de Ter

Isaac Ramió, candidat de Poble Actiu Sarrià de Ter, serà el nou alcalde del poble durant els pròxims quatre anys. Així ho han acordat el seu partit, el PAS, i el PSC, qui votarà a favor de la seva investidura en el ple del pròxim 17 de juny permetent així que la llista més votada sigui la que governi a Sarrià.

El candidat del PAS agafarà així el relleu de Narcís Fajula a l’alcaldia i posa fi a setze anys de govern d’ERC al municipi, abans amb Roger Torrent al capdavant. Isaac Ramió comentava a Ràdio Sarrià durant el programa especial de la nit electoral de dia 28 que el poble havia votat canvi i assumien la responsabilitat d’encapçalar-lo.

L’acord amb el PSC, de moment, és només per la investidura, però ambdós partits es mostren optimistes per arribar a un pacte de govern i continuaran negociant les pròximes setmanes. D’aquesta manera, els dos principals partits de l’oposició del mandat passat formarien l’equip de govern actual. Isaac Ramió posa en valor la feina feta durant aquests quatre anys des de l’oposició i creu que aquesta feina ha tingut recompensa.

La prioritat del PSC era donar suport a la llista més votada i el PAS, amb els sis regidors obtinguts a les urnes, es troba a només un de la majoria absoluta. L’assemblea del partit decidirà si governen ara en minoria buscant suports puntuals o bé compten amb els socialistes per formar un govern fort en majoria.

 

Imatge: PAS