Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Narcís Fajula renuncia a l’acta de regidor de l’Ajuntament de Sarrià de Ter

Narcís Fajula renuncia a l’acta de regidor de l’Ajuntament de Sarrià de Ter

Narcís Fajula, alcalde de Sarrià de Ter durant els últims sis anys, ha anunciat aquest migdia de divendres que renuncia a l’acta de regidor de l’Ajuntament de cara al pròxim mandat. Els mals resultats obtinguts per ERC a les eleccions, amb Fajula al capdavant, han provocat la decisió del seu candidat de no continuar. 

Fajula deixa així enrere una etapa de dotze anys a primera línia de la política sarrianenca, amb quatre anys com a president de la secció local d’ERC, dos com a regidor i els últims sis com a alcalde del municipi. L’encara alcalde en funcions de Sarrià de Ter explicava just després de l’escrutini de les eleccions que s’havia de replantejar el seu futur i el partit havia de buscar un nou líder.

ERC no esperava els resultats obtinguts, que han provocat el relleu a l’alcaldia que assumirà Isaac Ramió, cap de llista del PAS. El mateix Narcís Fajula reconeixia que la seva intenció era mantenir el govern de Sarrià i els resultats els van sorprendre, però ara calia treballar des de l’oposició.

La secció local del partit va ratificar ahir dijous la decisió i Narcís Fajula l’ha fet oficial aquest migdia amb un comunicat, en el qual ha agraït també la feina i el suport de tots els seus companys de camí durant aquests dotze anys.