Primera trobada entre ERC i Som Poble 1972 sobre la proposta d’un equip de govern conjunt

ERC de Sant Julià de Ramis i Medinyà i Som Poble 1972 es van reunir per primer cop aquest passat divendres, amb la proposta d’Esquerra de formar un govern conjunt sobre la taula. La valoració de la reunió per part dels dos partits és positiva i durant aquesta setmana s’espera que es pugui encaminar cap a un sentit o cap a l’altre.

ERC va treure majoria absoluta a l’Ajuntament però no va ser el partit més votat a Medinyà, superat per Som Poble. El candidat dels republicans i alcalde en funcions dels dos pobles, Marc Puigtió, explica la proposta que van traslladar divendres al partit de Medinyà per arribar a un acord de govern.

Ara, Som Poble ha d’explorar les diferents opcions que té sobre la taula i s’espera que doni una resposta al llarg de la setmana. Marc Puigtió aclareix que, en cas que la seva decisió sigui no entrar a l’equip de govern, mantindran les portes obertes durant el mandat perquè puguin governar de forma conjunta.

El ple de constitució de l’Ajuntament es celebrarà també aquest dissabte 17 de juny i Marc Puigtió serà investit, de nou, com a alcalde fins el 2025, quan donarà el relleu al seu número tres, Marc Sayols.

 

Imatge: Som Poble 1972