Josep Viladomat, nou portaveu d’ERC de Sarrià de Ter

El fins ara alcalde de Sarrià de Ter i candidat d’ERC a les eleccions municipals, Narcís Fajula, va anunciar la setmana passada la seva renúncia a l’acta de regidor de l’Ajuntament del poble. El seu relleu no s’ha fet esperar i Josep Viladomat, el número tres a la llista del partit, assumirà la funció de portaveu al capdavant del grup municipal.

Els quatre regidors d’ERC del pròxim mandat, a banda de Josep Viladomat, seran Montse Soria, l’única que repeteix com a regidora, Vanessa Martínez i Jordi Duch. El seu nou portaveu explica que treballaran de forma conjunta i “honesta” des de l’oposició per tirar endavant projectes beneficiosos per Sarrià.

Un cop es va tancar i fer oficial l’acord d’investidura entre el PAS i el PSC, des d’Esquerra es van centrar en definir el seu equip de cara al pròxim mandat amb el canvi de portaveu com a més destacat. Josep Viladomat assegura que seran crítics quan toqui però, quan toqui donar suport a propostes pel conjunt del poble, ho faran sense mirar colors.

Josep Viladomat ja assumirà el nou càrrec de portaveu del grup municipal d’ERC en el ple d’investidura d’aquest dissabte, 17 de juny, a la una del migdia.

 

Imatge: ERC Sarrià de Ter