L’Ajuntament de Sarrià de Ter acomiada el mandat amb l’últim ple municipal

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va tancar de forma definitiva ahir dimecres el mandat 2019-2023 amb l’últim ple municipal. S’havien d’aprovar les tres últimes actes referents a tres sessions pendents d’aquest any i el ple va servir com a comiat d’alguns regidors que no continuaran la propera legislatura.

De fet, va ser l’última sessió de set regidors del consistori, entre ells l’alcalde en funcions Narcís Fajula. Enric Porcar, portaveu de Ciutadans, és un dels edils que no formaran part dels pròxims plens municipals i va agrair el tracte de la resta de regidors durant tots aquests quatre anys.

Narcís Farroni, candidat i regidor de Junts per Sarrià, també va tenir unes paraules de comiat i agraïment per aquest mandat i considera “un plaer” treballar pel poble de forma conjunta, a través de la conversa i la discrepància pròpia de la democràcia.

Els dos regidors del PSC, Quim Rodríguez i Estela López, seguiran a l’Ajuntament i és possible que entrin dins l’equip de govern si les negociacions amb el PAS arriben a bon port. Rodríguez es centra en els regidors que no continuen i els va exposar el seu “reconeixement”.

Irene Iglesias, de Poble Actiu Sarrià de Ter, va acomiadar-se de la primera línia de la política per motius laborals i va posar en valor “l’aprenentatge” d’aquests quatre anys amb el PAS.

Pel que fa a ERC, dels sis representants que tenien en el ple d’ahir i durant tot aquest mandat només continua una, Montse Soria, qui va entrar a mitja legislatura.