ERC i Junts, crítics amb les formes de l’acord entre el PAS i el PSC

Isaac Ramió va ser investit alcalde de Sarrià de Ter amb els vots a favor del PAS i del PSC, mentre ERC i Junts van decidir no donar el seu suport a la investidura del candidat de Poble Actiu. Ambdós grups, tot i reconèixer i felicitar el nou alcalde, van reiterar la seva postura contrària a l’acord d’investidura.

Des de Junts defensen la legitimitat de pactar amb qualsevol grup polític però afegeixen que els agradaria haver-se reunit amb el PAS abans de tancar l’acord amb els socialistes. Narcís Farroni, el seu portaveu, explica que l’única condició que van posar sobre la taula va ser mantenir un dels regidors del passat mandat.

ERC de Sarrià de Ter també va repetir la seva disconformitat amb l’acord entre el PAS i el PSC i, sobretot, per “la forma” de negociar. El nou portaveu dels republicans, Josep Viladomat, repeteix que els preocupa la manera com han arribat a l’acord d’investidura d’Isaac Ramió.

Des d’Esquerra asseguren, també, que el PAS haurà de tirar endavant molts projectes gestionats i tancats per part de l’antic equip de govern. Són declaracions de Josep Viladomat.

Narcís Farroni va retreure també al PAS que “no anessin de front” i fins i tot que vagin anunciar l’acord amb el PSC el mateix dia en el qual tenien prevista una reunió amb ells.

Per part d’Esquerra, es van estrenar com a regidors de l’Ajuntament de Sarrià de Ter Josep Viladomat, Vanesa Martínez i Jordi Duch, mentre Montse Soria va repetir com a edil així com Narcís Farroni, l’únic representant de Junts.