El PSC de Sarrià de Ter defensa l’acord amb el PAS en clau de poble i en clau de país

El Partit dels Socialistes de Catalunya a Sarrià de Ter va facilitar dissabte la investidura d’Isaac Ramió com a nou alcalde del poble i tot apunta a que entrarà també a l’equip de govern. Aquest acord va aixecar les crítiques d’ERC i Junts, en part per les formes de negociar però també pel pacte en sí mateix.

De fet, Esquerra considera que en clau nacional l’acord no té sentit per les diferències entre els dos partits. El portaveu del PSC, Quim Rodríguez, va respondre dissabte a aquestes crítiques defensant la legitimitat de l’acord amb el PAS i explicant que és un pacte pensat per al servei de tot el poble.

Des del PSC han defensat en tot moment que havia de governar la llista més votada i qui va guanyar les eleccions municipals a Sarrià. Quim Rodríguez va felicitar dissabte Ramió i tot l’equip del PAS per la investidura i creu que aquest govern necessita, sobretot, prudència i audàcia.

Els socialistes, tot i patir una disminució dels vots obtinguts el 28 de maig, van mantenir la representació de dos regidors a l’Ajuntament de Sarrià de Ter.