ERC i Som Poble formen el nou equip de govern de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà

L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà va celebrar ahir el segon ple del mandat 2023-2027, que va servir per aprovar el nou cartipàs municipal. Esquerra Republicana, tot i tenir la majoria absoluta, compartirà equip de govern amb Som Poble 1972, el partit més votat a Medinyà a les eleccions del 28 de maig.

Els dos partits han acordat que totes les regidories estiguin formades per un integrant de cada grup. L’alcalde de Sant Julià de Ramis i Medinyà, Marc Puigtió, explica que la seva intenció inicial sempre ha estat constituir l’equip de govern conjunt i celebra que s’hagi pogut arribar a un acord amb aquesta fórmula.

D’aquesta manera, l’equip de govern està compost per vuit dels onze regidors que formen l’ajuntament dels dos pobles. Marc Puigtió considera que aquest acord permet tenir una majoria encara més àmplia i es podran fer polítiques més adients per a cadascun dels dos pobles que formen l’Ajuntament.

Per part d’ERC, Marc Puigtió compta amb quatre regidories, Marc Sayols amb tres així com Susanna Baró, Maria José González amb dues, les mateixes que Pere Pujolràs, mentre Ona Tschierschke compta amb cinc. Pel que fa a Som Poble, Arnau Casademont i Guillem Trias s’han repartit les diferents regidories conjuntes amb nou cadascun.

 

Imatge: Marc Puigtió