L’Ajuntament de Sarrià de Ter aprova el nou cartipàs municipal

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va celebrar ahir un ple municipal extraordinari centrat a tractar i aprovar els diferents punts referents al nou cartipàs del mandat 2023-2027. Es van validar tots ells, la majoria per unanimitat, així que ja queda establerta l’organització d’aquesta nova etapa al consistori sarrianenc.

El ple va aprovar els acords per a la creació de la comissió especial de comptes, de la junta de portaveus, de la junta de govern, de la junta de coordinació i de les comissions informatives; la constitució dels grups municipals, el nomenament de representants dels òrgans col·legiats, les retribucions dels membres electes i la periodicitat de les sessions ordinàries del ple. En aquest aspecte, hi haurà un canvi respecte el mandat passat, ja que serà el quart dimarts de cada mes i no el dimecres, com fins ara. Ho explica l’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió.

També es van anunciar els nous tinents d’alcaldia, que són Edgar Castellanos, Mònica Aymerich, Marta Bussó i Quim Rodríguez, per aquest ordre. Isaac Ramió, després d’informar sobre un error administratiu, va informar als presents sobre els tinents, que seran tres de Poble Actiu Sarrià de Ter i un del PSC.

ERC i Junts, els dos partits a l’oposició, van votar a favor o es van abstenir a tots els punts, tret de l’acord de les retribucions, en el qual els republicans van votar en contra.