Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El nou govern de Sarrià reparteix onze regidories al PAS, quatre al PSC i dues seran compartides

El nou govern de Sarrià reparteix onze regidories al PAS, quatre al PSC i dues seran compartides

L’Ajuntament de Sarrià de Ter compta ja amb un nou equip de govern, format pel PAS i el PSC, i s’ha establert el repartiment de les regidories del consistori. Poble Actiu Sarrià de Ter, com a partit amb més representació, queda amb onze de les disset àrees municipals, mentre els socialistes en tenen quatre i les dues restants seran compartides.

En general mantenen les mateixes que el mandat anterior, però el nou equip de govern ha introduït algunes noves regidories i modificacions. És el cas de l’àrea d’Esports, que incorpora també la nova categoria de Lleure per tractar les activitats no incloses a l’esport més convencional. Són declaracions del seu regidor, Edgar Castellanos.

Mònica Aymerich, regidora de Cultura, Educació no reglada i Arxiu, explica que han afegit les dues últimes àrees per fer front a la demanda educativa que va més enllà dels centres educatius i reglats i, pel que fa a l’Arxiu, considera que és una necessitat del municipi per conservar la seva història.

El regidor de Participació ciutadana, Entitats i Festes, David Fernàndez, anuncia que l’àrea d’Entitats s’ha creat per donar cobertura al dia a dia de totes les agrupacions del poble, també de les associacions de veïns dels diferents barris de Sarrià.

L’alcalde del poble, Isaac Ramió, considera que no cal diferenciar entre el PAS i el PSC dins de l’equip de govern, sinó que són un únic equip i que treballaran com a tal.

Les dues regidories compartides són Joventut, que la portaran Isaac Ramió i Estela López, i Comunicació i Bon govern, a càrrec de Mònica Aymerich i també Estela López.

 

Imatge: Poble Actiu Sarrià de Ter