Miquel Noguer continua com a president de la Diputació de Girona

La Diputació de Girona afronta el mandat 2023-2027 sense canvis rellevant al seu govern. Junts per Catalunya i Esquerra Republicana de Catalunya van tancar un pacte poc després de les eleccions municipals del 28 de maig i ahir en van publicar els detalls, que mantenen Miquel Noguer i Pau Presas al capdavant de l’ens provincial.

Miquel Noguer, alcalde de Banyoles, continuarà com a president de la diputació mentre Pau Presas, nou alcalde de Cassà de la Selva, seguirà com a vicepresident. D’aquesta manera, es manté la línia del mandat anterior tal com apunten ambdós partits, qui es repartiran també les quatre vicepresidències restants, amb dues per a cada grup.

Junts comptarà amb les àrees de Cultura, Noves Tecnologies i Esports i la comissió de Territori i Sostenibilitat, així com la gestió de XALOC. Pel que fa a ERC, s’encarregaran d’Hisenda, Administració, Promoció Econòmica, Cooperació Social, Acció Social, Salut Pública, Educació i Joventut, així com de la gestió de Dipsalut.

La previsió és que el ple d’aprovació del cartipàs de la Diputació de Girona es celebri a finals d’aquest mes de juliol.

 

Imatge: Diputació de Girona