El nou govern de Sarrià de Ter es presenta en societat

El nou equip de govern de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, format per sis regidors de Poble Actiu i dos del PSC, ha organitzat per aquest vespre de dijous el seu primer acte de transparència. Servirà també per presentar els membres del govern sarrianenc, un cop es va constituir amb el ple de dimarts passat i es van repartir les àrees municipals.

Tal com es va explicar durant la sessió, el PAS compta amb onze regidories, el PSC amb quatre i les dues restants seran compartides. L’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, creu que no s’han de fer distincions entre els dos partits, ja que treballen i treballaran com a un únic equip de govern.

Dels vuit regidors que formen el govern, la meitat són nous. Es tracta de l’alcalde, Isaac Ramió, Cristina Angelats, David Fernàndez i Marta Bussó, tots del PAS. Els altres quatre, Edgar Castellanos i Mònica Aymerich per una banda i Quim Rodríguez i Estela López per part del PSC ja eren regidors el mandat passat. El portaveu dels socialistes creu que s’ha format un bon equip i defensa l’acord davant les crítiques rebudes.

El nou govern municipal també comunicarà als assistents la situació amb la qual s’han trobat quan han entrat a l’Ajuntament, especialment pel que fa a l’àmbit econòmic. Isaac Ramió ja anunciava durant el seu discurs d’investidura que la “transparència i el bon govern” seran els pals de paller d’aquesta nova etapa.

L’acte serà avui dijous 13 de juliol a partir de les 7 de la tarda a l’Espai del Lecta, a la carretera de Sarrià de Dalt.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter