Gran rebuda de l’acte de presentació del nou govern de Sarrià de Ter

L’espai del Lecta, a la carretera de Sarrià de Dalt, va acollir la tarda d’ahir l’acte de presentació del nou govern de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, format pel PAS i el PSC. L’activitat estava pensada per donar a conèixer els nous membres de l’equip i explicar els primers dies del mandat, però la situació econòmica del consistori va centrar la jornada.

Així i tot, els vuit membres de l’equip de govern van tenir temps per presentar-se en societat i repassar quin és el repartiment de les regidories. L’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, reconeix en declaracions a Ràdio Sarrià que és “molt fàcil” treballar amb el PSC i reitera que no són dos grups diferents, sinó un únic equip de govern.

Al voltant de dues-centes cinquanta persones van assistir a l’acte de presentació i transparència del nou govern, qui ja ha anunciat que pretén organitzar més sessions com la d’ahir. Ramió també és conscient de les crítiques rebudes pel pacte entre el PAS i el PSC però creu que han estat més a nivell nacional que a nivell municipal.

La gent que no va poder assistir a l’acte d’ahir a l’espai del Lecta el podrà recuperar en format de vídeo a partir dels pròxims dies.

 

Imatge: PAS