Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament de Sarrià aprova un model de control intern per fiscalitzar la despesa

L’Ajuntament de Sarrià aprova un model de control intern per fiscalitzar la despesa

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va celebrar ahir dimarts un ple municipal extraordinari per aprovar diferents punts relacionats amb modificacions de crèdit, de plans i de preus de diferents àmbits del poble. També es va validar un nou model de control intern del consistori, destinat a fiscalitzar la despesa de l’ajuntament.

Aquesta fiscalització està inclosa en una llei aprovada el 2017 i l’any vinent la Diputació la va posar al servei dels ajuntaments del territori. La regidora d’Hisenda, Recursos humans i Bona administració de Sarrià de Ter, Marta Bussó, explicava durant el ple d’ahir d’on prové aquest model de control i de fiscalització de la despesa.

L’eina, a banda de controlar la despesa municipal, també facilitarà la feina al departament administratiu de l’Ajuntament de Sarrià de Ter. Marta Bussó afegeix que, per comptar amb aquest model de control, la Diputació requeria que es passés i s’aprovés per ple.

La regidora de Poble Actiu Sarrià de Ter va aclarir també que el control de la despesa de l’Ajuntament sempre ha de ser més exhaustiu que el d’ingressos.

El punt es va aprovar amb vuit vots a favor, els del PAS, PSC i Junts, i quatre abstencions, les d’ERC, qui va comunicar que s’abstenia a totes les votacions per haver rebut la documentació tard per un error administratiu.