Primera trobada formal entre Isaac Ramió i Lluc Salellas per “encarar reptes conjunts”

El nou alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, i el nou alcalde de Girona, Lluc Salellas, van reunir-se ahir per primer cop de manera formal des de la seva presa de possessió del 17 de juny. La relació de Sarrià amb Girona és un dels punts que el nou equip de govern vol canviar respecte els mandats dels últims anys.

Ramió i Salellas van posar sobre la taula diversos punts en comú i “reptes conjunts” que tenen ambdós municipis i l’àrea urbana de Girona. El batlle de Sarrià de Ter explicava fa una setmana durant una entrevista a Ràdio Sarrià que la relació amb Girona havia de canviar i el lligam entre el PAS i Guanyem ajudaria a aconseguir-ho.

De fet, hi ha diferents àmbits que són compartits entre Girona i Sarrià, com la mobilitat, la gestió de l’aigua, la incineradora o el canvi de govern. Ramió anunciava la reunió amb Salellas per aquesta setmana però reconeixia que ja havien mantingut trobades i converses en un to més informal.

Quim Rodríguez, regidor d’Educació i Medi Ambient de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, ja considerava durant la campanya electoral que el tracte amb Girona havia de ser diferent i Sarrià, a partir d’ara, ha de guanyar poder de decisió.

Lluc Salellas també es va reunir aquesta mateixa setmana amb Jordi Viñas, l’alcalde de Salt.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter