Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
ERC aposta per fer una oposició fiscalitzadora però a disposició de l’equip de govern

ERC aposta per fer una oposició fiscalitzadora però a disposició de l’equip de govern

Esquerra Republicana de Catalunya a Sarrià de Ter està vivint les primeres setmanes de mandat a l’oposició després de setze anys governant el municipi. Des del partit reconeixen que aquest canvi és “complex”, també tenint en compte l’entrada de nous regidors i el canvi de portaveu amb la dimissió de Narcís Fajula.

Josep Maria Viladomat va agafar el relleu del fins ara alcalde de Sarrià al capdavant de la secció local d’ERC. El nou portaveu del partit va passar divendres pels micròfons de Ràdio Sarrià, on va explicar que la seva intenció és fer una oposició “fiscalitzadora” durant els pròxims quatre anys.

Des d’ERC també van ser crítics amb el pacte entre el PAS i el PSC i també en les formes del mateix. Així i tot, també volen tenir una funció positiva i d’aportar propostes, iniciatives i projectes pel bé de Sarrià de Ter. Són declaracions de Josep Maria Viladomat.

De fet, Viladomat aclareix que una de les seves peticions quan es va posar al capdavant d’ERC de Sarrià de Ter és que el procés de traspàs de regidores entre el passat equip de govern i l’actual del PAS i el PSC fos el millor possible.

Viladomat reconeix que, tot i les notícies i reaccions de les últimes setmanes, la relació amb l’equip de govern és bona i confien en treballar de forma conjunta en aquest nou mandat.